Oppskrift på Søt karamellsaus
2

Søt karamellsaus

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Karamellsaus er enkelt å lage og egner seg godt å gi bort i gave.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

5 desiliterbrunt sukker
200 gramTINE Usaltet Smør
4 desiliterTINE Kremfløte

Slik gjør du det

  1. Ha sukker, smør og fløte i en tykkbunnet kjele og kok opp. Rør godt hele tiden slik at sukkeret smelter.

    Tips:

    For en lysere, mindre aromatisk saus kan du bytte ut brunt sukker med hvitt sukker.

  2. La sausen koke i 10 minutter eller til den tykner. Hell over på rene glass og la stå kaldt i kjøleskapet over natten.

Tips:

Karamellsaus passer som fyll i kaker og som topping på is eller andre desserter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften