Oppskrift på Pistasje- og aprikoschutney
7

Pistasje- og aprikoschutney

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tilbehør til ost skal ikke konkurrere med ostens smak, men være et kompliment. Denne oppskriften på chutney med hakkede pistasjenøtter og aprikoser er perfekt å servere på ost & kjeks-kvelden eller som en spiselig gave til den som setter ekstra pris på noe godt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

100 grampistasjenøtter
100 gramtørkede aprikoser
4 spiseskjeflytende honning

Slik gjør du det

  1. Hakk pistasjenøttene og skjær de tørkede aprikosene i mindre biter. Bland dette og rør inn så mye honning slik at det blir en sammenhengende masse.

Tips:

Hvis du ønsker en litt annen vri på denne chutneyen, kan du bytte ut aprikoser med tørket ananas eller papaya.

Kommentarer