Oppskrift på kremet Pesto

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kremet pesto

Kremet pesto passer ypperlig på ristede brødskiver, som dip eller som tilbehør til en rekke småretter.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du ikke ønsker pestoen kremet, dropper du å ha i rømme eller Kesam.

Slik gjør du

Kremet pesto

  1. Rist pinjekjerner i tørr, varm panne. La dem bli litt avkjølt. Ha store basilikumblader i food processor sammen med ost, pinjekjerner, hvitløk og olje. Kjør det til en grov mos. Tilsett TINE Lettrømme, sitronsaft og smak godt til med litt salt og pepper.

Ved servering

  1. Bruk tykke skiver bondebrød og stek disse i stekepanne eller ovn. Smør på rikelig med pesto og server det som en enkel forrett, ha den på kokt pasta eller i bakt potet.