Oppskrift på Guacamole- og hvitløksdipp

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Guacamole- og hvitløksdipp

Her er oppskrift på to enkle og friske dippsauser laget med økologisk rømme som basis. Passer å servere til grillmat, fisk, skalldyr, grønnsakssnacks og annet knask.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Det er lurt å la avocadosteinen ligge i dippen til den skal serveres. Da holder den fargen bedre.

Slik gjør du

  1. Til hvitløksdippen blander du Snøfrisk med rømme, hvitløk og dill. Smak godt til med nykvernet pepper.

  2. Bland rømme med moset avocadokjøtt, lime og finhakket hvitløk. Rør godt så Guacamole-dippen blir myk og fin.

  3. La gjerne både hvitløksdippen og guacamolen stå en stund i kjøleskapet før servering.