Oppskrift på Guacamole- og hvitløksdipp
2

Guacamole- og hvitløksdipp

(16)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her er oppskrift på to enkle og friske dippsauser laget med økologisk rømme som basis. Passer å servere til grillmat, fisk, skalldyr, grønnsakssnacks og annet knask.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Hvitløks-dipp:

3 desiliterTINE Lettrømme Økologisk
2 spiseskjeSnøfrisk Naturell
1 stkhvitløksfedd
2 spiseskjefinhakket dill evt. andre krydderurter

Guacamole:

3 desiliterTINE Lettrømme Økologisk
1 stkgodt moden avokado
1 stkhvitløksfedd
2 teskjefinrevet skall og saft av lime

Slik gjør du det

  1. Til hvitløksdippen blander du Snøfrisk med rømme, hvitløk og dill. Smak godt til med nykvernet pepper.
  2. Bland rømme med moset avocadokjøtt, lime og finhakket hvitløk. Rør godt så Guacamole-dippen blir myk og fin.
  3. La gjerne både hvitløksdippen og guacamolen stå en stund i kjøleskapet før servering.

Tips:

Det er lurt å la avocadosteinen ligge i dippen til den skal serveres. Da holder den fargen bedre.

Kommentarer

Produkter i oppskriften