Oppskrift på Gresskardipp

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Gresskardipp

Gresskar hører Halloween til, og hvorfor ikke bruke gresskarenes innmat til noe godt? Her er en herlig dipp som passer på et tapasbord eller til oppkuttede grønnsaker.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Både fruktkjøttet og gresskarfrøene kan spises og tilberedes. Frøene kan godt spises rå, men hvorfor ikke prøve å riste dem litt i pannen og spise dem som en snack? Det gjør amerikanerne. Bare plukk ut frøene fra gresskaret og skyll frøene for rester, tørk dem, og stek dem litt i pannen med noen dråper olje.

Slik gjør du

  1. Skrell og del gresskar i terninger. Kok de møre, hell av vannet og mos.

  2. Bland inn kremosten. Server gjerne med friterte løkringer, brødkrutonger og gresskarfrø.