Oppskrift på Gresskardipp
0

Gresskardipp

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gresskar hører Halloween til, og hvorfor ikke bruke gresskarenes innmat til noe godt? Her er en herlig dipp som passer på et tapasbord eller til oppkuttede grønnsaker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

250 gramgresskar (fruktkjøtt)
3 spiseskjeTINE Kremgo’® Naturell

Slik gjør du det

  1. Skrell og del gresskar i terninger. Kok de møre, hell av vannet og mos.
  2. Bland inn kremosten. Server gjerne med friterte løkringer, brødkrutonger og gresskarfrø.

Tips:

Både fruktkjøttet og gresskarfrøene kan spises og tilberedes. Frøene kan godt spises rå, men hvorfor ikke prøve å riste dem litt i pannen og spise dem som en snack? Det gjør amerikanerne. Bare plukk ut frøene fra gresskaret og skyll frøene for rester, tørk dem, og stek dem litt i pannen med noen dråper olje.

Kommentarer

Produkter i oppskriften