Oppskrift på Frisk dressing med Cottage Cheese og sitron
0

Frisk dressing med Cottage Cheese og sitron

(0)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Cottage Cheese med sin litt syrlig smak egner seg svært godt i dressinger og passer både til kjøtt, fisk og salat.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 begerTINE Cottage Cheese Original à 250 gram
1 desiliterKesam® Mager
1 stkpresset hvitløksfedd
1 spiseskjepresset sitronsaft
1 teskjerevet sitronskall
½ desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 desiliterfinrevet parmesan
½ teskjesalt
½ teskjekvernet sort pepper
2 spiseskjefinhakket frisk bladpersille

Slik gjør du det

  1. Blend sammen Cottage Cheese, Kesam, hvitløk, sitron, sitronskall og melk til en glatt dressing.
  2. Rør inn parmesan og finhakket bladpersille, smak til med salt og pepper.

Tips:

Frisk basilikum, mynte eller gressløk smaker også godt i dressingen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften