Oppskrift på Dressing med sitron og dill
0

Dressing med sitron og dill

(17)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En rømmedressing med sitron og dill passer godt til kjøtt eller fisk. Butikkene bugner av ferdige sauser og dressinger, men det er veldig enkelt og litt morsommere å lage de selv. Rømmedressingen kan også brukes som urtedip, til f.eks. å dippe gulrøtter, slangeagurk, sukkererter eller stangselleri.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 desiliterTINE Lettrømme 10 % eller annen rømme eller kesam
½ stksitroner revet skall og saft av
½ teskjesalt
½ teskjesukker
1 spiseskjefinhakket frisk dill

Slik gjør du det

  1. Finhakk dill og press sitronen. Bland alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper. Dressingen smaker best når den har stått og trukket en stund, ca. ½ - 1 time.

Tips:

TINE har en rekke produkter som passer godt sammen med grillmaten. Prøv for eksempel TINE Matyoghurt Tzatziki.

Kommentarer

Produkter i oppskriften