Dressing med sitron og dill

Dressing med sitron og dill

0
35
Enkel10 min
En rømmedressing med sitron og dill passer godt til kjøtt eller fisk. Butikkene bugner av ferdige sauser og dressinger, men det er veldig enkelt og litt morsommere å lage de selv. Rømmedressingen kan også brukes som urtedip, til f.eks. å dippe gulrøtter, slangeagurk, sukkererter eller stangselleri.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 3 dl
    TINE® Lettrømme 10 % eller annen rømme eller kesam
  • ½ stk
    sitron revet skall og saft av
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    sukker
  • 1 ss
    finhakket frisk dill

Slik gjør du det

  1. 1

    Finhakk dill og press sitronen. Bland alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper. Dressingen smaker best når den har stått og trukket en stund, ca. ½ - 1 time.

Tips

TINE har en rekke produkter som passer godt sammen med grillmaten. Prøv for eksempel TINE Matyoghurt Tzatziki.

Del denne oppskriften: