Oppskrift på Ananaschutney

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ananaschutney

Oppskrift på frisk og fyldig ananaschutney passer ypperlig når man ønsker det lille ekstra. Ostebord, tapas eller snacks til kosen på lørdagskvelden.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ønsker du en annen type chutney, bytter du ut ananas med den frukten du selv ønsker, f eks fersken eller plomme.

Slik gjør du

  1. I denne oppskriften på hjemmelaget chutney med ananas, starter du med å finhakke ananas. Skjær av en bit med ingefær og riv denne i et rivjern (zestjern). Legg alt dette i en gryte og fyll opp med vann.

  2. Kok forsiktig opp. La det putre i ca 10 minutter. Smak til med honning. Chutneyen tykner når det avkjøles. Ønsker du den mer flytende tilsetter du bare mer væske.

  3. Avkjøl og server med en god ost, f eks Norvegia Ekstra Vellagret.