Oppskrift på Rømmedipp

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Rømmedipp

Basilikumrømme er som skapt for en sommerlig tomatsalat, og til rekene er dill-rømme et sikkert kort. Vil du ha en dressing som kan erstatte bearnaisesausen til biffen? Da er estragon-rømme veien å gå.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hver dipp passer til ca. 4 peroner.

Slik gjør du

Dill-rømme

  1. Bland lettrømme, dill, sitronsaft, sitronskall og krydder sammen til en dipp. Smak til om du synes den trenger mer sitronsaft eller krydder.

    Passer perfekt til fisk og skalldyr.

Estragon-rømme

  1. Seterrømme piskes stiv sammen med finhakket estragon, finhakket sjalottløk og hvitvinseddik. Smak til med salt og pepper.

    Dette er en dressing som kan erstatte en béarnaisesaus og passer veldig godt til grillet kjøtt.

Basilikum-rømme

  1. Plukk bladene fra en potte basilikum og grovhakk dem. Ha dem over i en blender sammen med litt salt. Tilsett lettrømme og kjør dette til en fin og grønn dressing.

    Denne passer veldig godt til en tomatsalat med mozzarellaost.