Rømmedipp

Blue cheese-rømme, Spicy-rømme og Sennep-rømme

0
5
Enkel10 min
Det lille ekstra, prikken over i-en og en enkel måte å imponere middagsgjestene. En smakfull rømmedipp eller rømmedressing løfter måltidet, og her spiller rømmen definitivt hovedrollen!

Ingredienser

Antall porsjoner

Blue cheese-rømme

Spicy-rømme

  • 2 ss
    paprikapulver
  • 2 ½ ts
    tørket oregano
  • 2 ts
    tørket basilikum
  • 1 ts
    kajennepepper
  • 1 ts
    løkpulver
  • 2 ts
    tørket timian
  • 2 ts
    hvitløkspulver
  • 2 ts
    salt
  • 2 ½ ts
    malt sort pepper
  • 3 dl

Sennep-rømme

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland blåmuggost og lettrømme.

  2. 2

    Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Spicy-rømme

  1. 3

    Bland paprikapulver, oregano, basilikum, kayennepepper, løkpulver, timian, hvitløkspulver, salt og pepper sammen til en spicy mix.

  2. 4

    Bland ca.1 teskje spicy mix med lettrømme. Smak til om du synes den trenger mer krydder. La gjerne dippen stå en halv time før bruk, da får du bedre frem smakene.

    Tips

    Oppbevar resten av kryddermiksen i en luftett boks, Da kan du lett bruke den ved en senere anledning.

Sennep-rømme

  1. 5

    Bland lettrømme, majones, sennep og sitronsaft til en dressing.

    Tips

    Du kan eventuelt tilsette mer sitronsaft hvis du liker det.

Tips

Hver dipp passer til ca. 4 peroner.

Del denne oppskriften: