Oppskrift på Rømmedipp

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Rømmedipp

Det lille ekstra, prikken over i-en og en enkel måte å imponere middagsgjestene. En smakfull dipp eller dressing løfter måltidet, og her spiller rømmen definitivt hovedrollen!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hver dipp passer til ca. 4 peroner.

Slik gjør du

Blue cheese-rømme

  1. Bland blåmuggost og lettrømme.

  2. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Spicy-rømme

  1. Bland paprikapulver, oregano, basilikum, kayennepepper, løkpulver, timian, hvitløkspulver, salt og pepper sammen til en spicy mix.

  2. Bland ca.1 teskje spicy mix med lettrømme. Smak til om du synes den trenger mer krydder. La gjerne dippen stå en halv time før bruk, da får du bedre frem smakene.

    Oppbevar resten av kryddermiksen i en luftett boks, Da kan du lett bruke den ved en senere anledning.

Sennep-rømme

  1. Bland lettrømme, majones, sennep og sitronsaft til en dressing.

    Du kan eventuelt tilsette mer sitronsaft hvis du liker det.