Oppskrift på Vårgrønn suppe

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Vårgrønn suppe

Fargen på maten kan bety mye for appetitten. De frosne ertene gir denne suppen den herlige vårfriske fargen.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Denne suppen er like god kald som varm.

Slik gjør du

  1. Rens og skjær løken i terninger. Hakk hvitløken fint. Skrell potetene og skjær dem i terninger.

  2. Fres løk og hvitløk i en kjele i ca 2 minutter. Tilsett potetene og la dem surre med ca 5 minutter. Hell buljongen i kjelen og la suppen koke ca 10 minutter. Legg i de frosne ertene.

  3. La alt koke ytterligere 5 minutter. Kjør suppen i blender. Pynt med crème fraîche og hakket gressløk. Og server med godt brød til.

Lignende oppskrifter