Oppskrift på Thai curry-suppe med kylling
0

Thai curry-suppe med kylling

(23)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne varmende suppen basert på Thai red curry-middagsbase er rask og god. Du bestemmer styrken selv ved å tilsett mer chili om ønskelig.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramkyllingfileter
1 spiseskjeTINE Meierismør
3 stkvårløk
6 stksjampinjong
1 stkrød paprika
1 begerNå® Thai Red Curry
2 desiliterhønsebuljong
200 gramhurtigris, ukokt
1 stklime

Slik gjør du det

  1. Kok risen etter anvisning på pakken.
  2. Del kylling i biter og brun i en gryte med smør. Del vårløk, sopp og paprika i biter og la frese med i 2-3 minutter.
  3. Tilsett curry-basen og buljong og kok opp. La småkoke i 3-5 minutter og server med ris og lime.

    Tips:

    Det er ekstra godt med et dryss koriander.

Tips:

Du kan justere tykkelsen på suppen etter egen preferanse ved å justere mengden med buljong. Prøv deg fram så du får det akkurat slik du liker.

Kommentarer

Produkter i oppskriften