Oppskrift på Pølsesuppe

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pølsesuppe

Pølser er godt å bruke i suppe. Sammen med hermetiske tomater og oregano, blir dette en fyldig og mettende suppe.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan fint bytte ut pølsebitene med stekt kjøttdeig eller karbonadedeig, så får du en god kjøttsuppe. 

Slik gjør du

  1. Rens og skjær løk i båter. Finhakk eller press hvitløk. Fres løk og hvitløk sammen med smør i en kjele.

  2. Skjær pølse i biter og brun i et par minutter sammen med løken.

    I vår variant har vi brukt falukorv, men du kan fint bruke andre typer pølse.

  3. Bland hvetemel i crème fraîche og tilsett i gryten. Ha i hermetisk tomat, hønsebuljong og vann. La suppen trekke i 5 minutter på svak varme.

  4. Smak til med urter, salt og pepper. Server gjerne med litt crème fraîche og en skive godt brød ved siden av.

Lignende oppskrifter