Oppskrift på Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt
0

Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En rask og god nudelsuppe varmer og metter. Renskåret svinekjøtt og masse deilige grønnsaker gjør retten sunn og smakfull.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

12 desilitervann
2 stkhønsebuljongterninger
2 pakkenudler
1 stkstor gulrot, i strimler
100 gramsjampinjong, delt i to
100 gramblomkål, i buketter
100 gramaspargesbønner, delt i to
400 gramstrimlet svinekjøtt
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 stklime, saften

Slik gjør du det

  1. Ha vann og buljongterning i en kjele og kok opp.
  2. Ha nudler, gulrot, sjampinjong, blomkål, aspargesbønner og kjøtt i buljongen og kok i 10 minutter over svak varme.

    Tips:

    Bruk andre grønnsaker hvis du ønsker. Det meste kan brukes.

  3. Smak til suppen med salt, pepper og limesaft.

Tips:

For ekstra smak, kan du ha hakket chili, ingefær og koriander i suppen.

Kommentarer