Oppskrift på Linsesuppe med strimlet kjøtt, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Linsesuppe med strimlet kjøtt

En rykende varm suppe med røde linser, chili, tomat og saftig oksekjøtt smaker godt uansett vær og vind.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Lag gjerne dobbel porsjon suppe. Restene kan fryses til senere.

Slik gjør du

  1. Skrell løk og hvitløk. Hakk løk, hvitløk og chili. Surr i smør i 2 minutter i en kjele, til løken er myk.

  2. Skyll linser godt i kaldt vann og ha dem i kjelen med løken, sammen med tomat og buljong.

    Linsene kan byttes ut med hermetiske bønner.

  3. Kok under lokk i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

  4. Stek kjøttstrimler i smør i 2–3 minutter til de er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.

    Stek strimlene i to omganger så de blir stekt, ikke kokt.

  5. Ha kjøttstrimlene i suppen og server med brød og smør.

Lignende oppskrifter