Oppskrift på Laksesuppe med ris
2

Laksesuppe med ris

(24)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hvorfor ikke blande laks, grønnsaker og fullkornris til en deilig fiskesuppe? Den smaker godt og er ferdig på 1-2-3.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gramSALMA eller annen god skinn- og benfri laksefilet
8 desiliterfiskebuljong
2 spiseskjefiskefond
2 spiseskjehvetemel
2 desiliterTINE Matfløte
littsalt og pepper
2 desiliterkokt ris
2 desiliterfrosne wok grønnsaker

Tilbehør:

4 skiverbrød

Slik gjør du det

  1. Skjær laksen i biter. Kok opp fiskebuljong og fond. Bland mel og fløte og visp det inn i buljongen. La suppen koke noen minutter. Smak til med salt og pepper.
  2. Legg i kokt ris, frosne grønnsaker og laks, og la suppen koke noen minutter til fisken er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper. Server gjerne med godt brød til.

Tips:

Du kan gjerne bruke andre fiskeslag, for eksempel steinbit eller rester av kokt fisk.

Kommentarer

Produkter i oppskriften