Oppskrift på Kyllingsuppe med kokosmelk
0

Kyllingsuppe med kokosmelk

(39)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne kyllingsuppen med kokosmelk, chili og lime smaker utrolig godt og er veldig enkel å lage. Den kan fort bli en middagsfavoritt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkkyllingbryst
1 bokskokosmelk
2 spiseskjesoyasaus
1 boksbambusskudd
1 stkrød paprika i biter
1 stkrød chili, hakket
½ teskjesalt
1 stklime, saften av
1 posebønnespire
4 spiseskjefrisk koriander

Slik gjør du det

  1. Skjær kylling i strimler. Ha kokosmelk og kylling i en kjele og kok i 5 minutter.
  2. Tilsett soyasaus, bambusskudd, paprika og chili i kjelen, og kok videre på lav varme i 5 minutter. Smak til med salt og lime.

    Tips:

    Hell litt vann i suppen hvis du synes smaken er for kraftig.

  3. Server suppen med bønnespirer og koriander.

Tips:

Ha gjerne flere grønnsaker i suppen som f.eks. aspargesbønner, bok choy eller spinat.

Kommentarer