Oppskrift på Kremet rotgrønnsaksuppe

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kremet rotgrønnsaksuppe

I Norge har vi lange tradisjoner for å bruke våre gamle rotgrønnsaker i kosten. Dette er en smakfull suppe.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Velg den crème fraîche-typen du liker best. Her er det mange typer å velge mellom!

Slik gjør du

  1. Skrell potet, sellerirot og gulrot og skjær dem i terninger.

  2. Kok opp buljong med estragon i en kjele. Legg i grønnsakene og la dem koke til bitene er myke, 15–20 minutter.

  3. Kjør blandingen i en blender eller bruk stavmikser til å mose grønnsakene med. Hell alt tilbake i kjelen.

  4. Rør inn crème fraîche i suppen og la alt få et oppkok. Smak til med salt og pepper.

  5. Topp suppen med en klatt crème fraîche og timian.

Lignende oppskrifter