Oppskrift på Kremet kyllingsuppe
7

Kremet kyllingsuppe

(87)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kyllingsuppe er godt for både kropp og sjel. Denne er i tillegg kjapp å lage, og med masse god smak.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkkyllingfileter, i små biter
1 spiseskjeTINE Meierismør
½ stkpurre, grovhakket
1 stkrød paprika, i små biter
4 stkgulrøtter, i terninger
2 teskjerød currypaste
1 literhønsebuljong
3 desiliterTINE Crème Fraîche Original
1 desiliterfrisk persille, hakket

Slik gjør du det

  1. Fres kylling raskt i smør, i en gryte på høy varme, i 2-3 minutter.
  2. Ha purre, paprika og gulrot i gryta, og fres et par minutter. Tilsett currypaste, og rør i 1 minutt.
  3. Hell over kokende hønsebuljong, og la suppa småkoke i 5 minutter, eller til kyllingbitene er gjennomkokt. Rør inn crème fraîche og persille.

    Tips:

    Har du ikke frisk persille tilgjengelig, kan du tilsette litt tørkede urter som for eksempel persille, kjørvel eller estragon.

Tips:

Har du ikke ferdig buljong, lager du det raskt ved å røre ut buljongterninger i kokende vann etter anvisning på pakken. Bruk gjerne en elektrisk vannkoker om du ønsker å gjøre dette enda raskere. Da er buljongen allerede varm når du tilsetter den i retten.

Kommentarer

Produkter i oppskriften