Kremet grønn karrisuppe

Kremet grønn karrisuppe

4
50
Enkel20 min
Suppe med ingredienser typisk for thaikjøkkenet. Denne suppen har en frisk smak av ingefær og grønn karri.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm smør i en kjele og fres forsiktig finhakket hvitløk og ingefær.Tilsett grønn karripasta og la den frese med en kort stund. Tilsett vann, buljongterning, melk og crème fraîche .

  2. 2

    Ha revet limeskall og 2 ss presset limesaft i suppen sammen med stjerneanis. La suppen koke uten lokk i ca. 10 minutter.

  3. 3

    Skjær kyllingfilet i små terninger, hakk vårløk og skjær sukkererter i strimler.

  4. 4

    Varm en stekepanne, ha i smør og stek kyllingbitene til de er gjennomstekt. Vend i vårløk og sukkererter og la det frese med i ca. 2 minutter.

Tips

Nybakte horn med kremost er veldig godt til denne suppa.

Del denne oppskriften: