Oppskrift på Grønnsakssuppe
26

Grønnsakssuppe med pølse

(157)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne enkle, men veldig gode suppen lager du på 1–2–3. En hverdagsoppskrift både barn og voksne setter pris på.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkgulrøtter
½ stksellerirot
3 stkmellomstore poteter
6 stkwienerpølser
½ stkpurre
1 litervann
2 stkgrønnsaksbuljong
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
2 spiseskjehakket persille

Tilbehør:

4 skiverbrød

Slik gjør du det

  1. Skjær gulrot, sellerirot, potet og pølse i terninger, og purre i skiver. Legg alt over i en kjele, ha i vann og smuldre i buljong.

    Tips:

    Hvis du har dårlig tid, kan du bruke frosne grønnsaker.

  2. Kok i 15 minutter eller til grønnsakene er møre.
  3. Smak til suppen med salt og pepper. Server med persille og brød.

Tips:

Suppen er like god uten pølser, dersom du ønsker en vegetarsuppe.

Kommentarer