Oppskrift på Grønn ertesuppe med klippfisk og bacon, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grønn ertesuppe med klippfisk og bacon

En nydelig og utrolig rask grønn ertesuppe, med litt salt klippfisk og bacon. Hvem kan vel ønske seg mer til en hverdag?

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Stavmikser
TIPS!: Server gjerne nystekte rundstykker og smør ved siden av.

Slik gjør du

  1. Kok opp buljong og fløte. Tilsett erter, og la det koke sammen i 3-4 minutter.

  2. Kjør suppa glatt med en stavmikser, tilsett pesto og smak til med salt og pepper.

  3. Kok opp vann i en kjele. La klippfisk trekke i vannet, rett under kokepunktet, til den flaker seg.

    I stedet for klippfisk, kan man bruke stekt torsk eller annen hvit fisk.

  4. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek bacon til det er sprøtt.

  5. Server suppa med klippfisk og sprøstekt bacon. Nystekte rundstykker med smør smaker ekstra godt til.

Lignende oppskrifter