Oppskrift på Enkel gazpacho med raske hvitløkbrød, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Enkel gazpacho med raske hvitløksbrød

Gazpacho er en kald grønnsakssuppe fra Spania som er lettvint, sunn og smaker deilig. Server med varme hvitløksbrød.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Stavmikser
TIPS!: Lag gjerne suppen klar dagen før, og oppbevar i kjøleskapet til servering.

Slik gjør du

Hvitløksbrød:

  1. Sett ovnen på 225 °C . Smør loffskive med smør, og ha på et stekebrett som er dekket med bakepapir. Dryss hvitløk og persille over skivene. Stek midt i ovn i 5 minutter, eller til brødskivene er sprø.

    Bruk grov loff hvis du ønsker.

Suppe:

  1. Miks løk, hvitløk, agurk, salt, sukker, tabasco, eddik, hakkede tomater, olivenolje og basilikum med en stavmikser, og kjør sammen til en jevn suppe.

    Suppen kan mikses jevn med en håndmikser eller i en food processor.

  2. Del tomat, og server i suppen.

Lignende oppskrifter