Oppskrift på Avokadosuppe
0

Avokadosuppe

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på en sommerlig suppe av avokado, som kan nytes som en lunsj eller lett middag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

½ literhønsebuljong
2 desiliterTINE Kremfløte eller matfløte
3 stkstore, modne avokadoer
½ stksitroner (saften av)
2 desilitertørr hvitvin eller eplejuice
½ teskjesalt
½ teskjepepper

Tilbehør:

4 stksitronskiver
4 teskjerognkjeksrogn
4 stkrundstykker
2 spiseskjeTINE Meierismør

Slik gjør du det

  1. Kok opp buljong og avkjøl den.
  2. Visp fløte til krem.
  3. Del avokado i to, fjern steinen og skallet. Kjør avokado sammen med sitronsaft i en kjøkkenmaskin, eller bruk stavmikser.
  4. Bland i vin eller eplejuice, kald buljong, salt, pepper og til slutt krem. Server med rundstykke med smør, sitronskive og rognkjeksrogn.

Tips:

Skal du ha med suppen på piknik, frakter du den med i en termos. Ta med en skive sitron til hver og rognkjeksrogn. Hell suppen i dype papirtallerkener og legg en sitronskive med rogn på toppen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften