Oppskrift på Ajo Bianco med Coppa skinke, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ajo Bianco med Coppa skinke

Spansk delikatesse og en hvit utgave av den kanskje mer kjente Gazpacho-suppen. Du kan servere den som en liten forrett eller til lunsj.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Mandler, sjalottløk, hvitløk, sherry, druer, stangselleri og brød freses i smøret. Ha på vann eller hønsebuljong. Kok opp og tilsett fløte og melk litt etter litt. Smak til med salt og pepper.

    Du kan legge skåldede mandler til å trekke i melk over natten. Denne melken kan du så bruke i suppen.

  2. Kjør alt i blender og server suppen med tynne skiver av en god spansk eller italiensk spekeskinke.

    Server gjerne et godt brød ved siden av.

Lignende oppskrifter