Oppskrift på Terter med kylling og krempesto
0

Terter med kylling og krempesto

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med ferdig pizzadeig er disse tertene raske å lage. Pesto blandet med crème fraîche ligger i bunn med kylling, ost og grønnsaker som topping.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 spiseskjegrønn pesto
4 spiseskjeTINE Crème Fraîche Original
1 ½ stkNå® Familiepizzabunn Original
1 stkrødløk, tynne ringer
16 stkcherrytomater, delt i to
2 stkkyllingfileter, i biter
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
2 spiseskjeTINE Meierismør
300 gramfetaost, eller annen salatost
3 desiliterruccola

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 250 °C. Bland sammen pesto og crème fraîche. Del pizzadeig i firkanter, ca. 15x15 centimeter, brett opp kantene litt og smør på pestoblandingen.
  2. Fordel løkringer og halverte tomater utover pizzabunner, og stek i ovnen i 10 minutter.
  3. Krydre kyllingbiter med salt og pepper, og stek i smør på høy varme, i ca. 8 minutter.

    Tips:

    Bruk gjerne ferdig grillet kylling fra butikken, eller kjøp salatkylling, om du ønsker en enda raskere rett.

  4. Fordel stekt kylling, fetaost og ruccola på de stekte tertene og server.

Tips:

Du kan bytte ut pesto med hakkede friske urter eller revet ost, om du ønsker en annen vri.

Kommentarer

Produkter i oppskriften