Oppskrift på spinat og laksepai

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Spinat- og laksepai

Chevre og laks passer ypperlig sammen, særlig i en pai sammen med spinat og Crème Fraîche.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Retten blir enda bedre med et lite dryss finhakket timian.

Slik gjør du

  1. Legg paideigen i en paiform. Prikk deigbunnen med en gaffel og stek gyllen i stekeovnen på 180 °C i ca. 10 minutter.

  2. Skrell potet, skjær dem i små terninger og kok i lettsaltet vann i 5 minutter. Hell vannet av potetterningene.

  3. Finhakk løk og del chevre i små biter. Skjær laks i terninger. Fordel finhakket løk, kokte poteter, laksebiter, spinat og chevre i den ferdigstekte paibunnen.

  4. Pisk egg med Crème Fraîche og salt og pepper i en bolle. Hell forsiktig over fyllet, og sett paien i ovnen. Stek i ca. 30 minutter, til paien er lett gyllen og eggestanden har satt seg.

Lignende oppskrifter