Oppskrift på Salamipizza med grov pizzabunn

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Salamipizza med grov pizzabunn

Lag din egen grove pizzadeig eller spar tid ved å bruke en av Nå ferdig pizzabunner. Topp pizzaen med biter av salami, vårløk, revet ost og soltørkede tomater eller det ganen måtte ønske. Med pizza til middag er husfreden sikret.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Pizza er en glimrende måte å få brukt opp rester på. Det finnes nesten ikke den ting som ikke passer på en pizza. Har du for eksempel litt pølse igjen eller rester av et tacosaus, er dette ypperlig å bruke til pizzaen.

Slik gjør du

Ferdig pizzabunn

  1. Sett stekeovnen på 250°C og trill deigen ut på en stekeplate.

Hjemmelaget grov pizzabunn

  1. Rør gjæren ut i det lunkne vannet. Ha deretter i salt og olje. Tilsett det sammalte melet, og så mye av det fine slik at det blir en passe fast deig.

  2. La den grove pizzadeigen heve på et lunt sted i ca 20 minutter.

  3. Sett stekeovnen på 225°C og finn fram en stekeplate som du dekker med bakepapir.

  4. Kjevl ut deigen, enten på bakebord eller direkte på bakepair på stekeplate. Den skal dekke hele stekeplaten.

Pizzafyll

  1. Bland kesam og tacosaus. Skjær salami eller pølse i strimler. Smør kesamblandingen på pizzabunnen, strø over Norvegia eller annen god hvitost, vårløk, soltørket tomat, oregano og pølse.

  2. Pizzaen skal steke midt i ovnen. Hvis du bruker Nå ferdigbunn er pizzaen ferdig etter ca 8 minutter. Har du laget din egen grove pizzabunn, lar du den stå i ca 10-15 minutter, til osten har fått en fin, gyllen farge.

Lignende oppskrifter