Oppskrift på Salami- og fetaostpai

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Salami- og fetaostpai

En oppskrift på pai som er rask, enkel og full av gode smaker. Crème fraîche i fyllet gir paien en frisk, god og syrlig smak. Paien passer utmerket å servere til lunsj eller som middag med en god salat til.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du lager din egen paideig og ønsker en magrere variant, kan du erstatte 150 gram smør med 60 gram smør blandet med 1/2 beger TINE Kesam.

Slik gjør du

Paibunn

  1. Du trenger en kakeform 24 - 26 cm i diameter. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Rull ferdig NÅ Paibunn ut i smurt kakeform. Denne bunnen trenger ikke forstekes.

  3. Del cherrytomatene og fetaosten. Skjær salami i strimler. Fres spinat i panne raskt med salt og pepper. Fordel spinat, fetaost, tomater, oliven og salami i paiskallet. Strø over oregano.

  4. Visp sammen egg og crème fraîche. Hell blandingen over fyllet. Stek paien i nedre del av ovnen til den har satt seg og fått fin farge, ca 30 minutter.

  5. Server gjerne paien lun med en god salat til.

Lignende oppskrifter