Oppskrift på Pizza med skjørost
0

Pizza med skjørost

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hvis du ønsker en litt ny vri på pizzaen, anbefaler vi denne. Pizza med skjørost og spekeskinke smaker himmelsk.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzadeig:

500 gramhvetemel
3 desilitervann
1 desiliterolje
½ pakkegjær
1 teskjesalt
1 begerskjørost

Pizzafyll:

1 begerskjørost
2 desiliterTINE Seterrømme
16 skiverspekeskinke, i biter
6 stktomater, i skiver
1 spiseskjeoregano

Slik gjør du det

    Pizzadeig:

  1. Elt mel, vann, olje, gjær, salt og skjørost til en smidig deig. La deigen hvile under plast eller klede i én time på benken.
  2. Sett ovn på 250 °C, og sett et rent stekebrett i ovnen. Del deigen i 8 deler, og trykk ut til tynne, runde emner.
  3. Pizzafyll:

  4. Bland sammen skjørost og rømme, og smør det på pizzaene. Legg på spekeskinke, tomat og oregano.
  5. Legg pizzaene over på den varme stekeplata, og stek de i ca. 12 min.

Tips:

Hvis du ønsker annet fyll, anbefaler vi kokt skinke, squash, rødbeter, røkelaks og ulike urter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften