Pizza for alle

Pizza for alle

0
16
Middels25 min
Alle vil ha forskjellige typer pizzafyll. Her er løsningen som tilfredsstiller alle – en stor pizza med ulike typer fyll.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    pizzabunn
  • ½ stk
    løk
  • 100 g
    fersk sjampinjong
  • 1 dl
    tacosaus
  • 2 dl
    ferdig pizzasaus
  • 200 g
  • 150 g
    chorizo eller annen pølse med sterk smak
  • 30 g
    soltørkede tomater i marinade
  • 100 g
    pepperoni eller salami
  • 2 stk
    vårløk
  • 100 g
    Selbu Blå® Original eller Selbu Blå
  • 2 ts
    oregano
  • 2 ss
    pinjekjerner
  • 1 dl
    ruccola

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C.

  2. 2

    La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Rull deigen ut på en stekeplate, med bakepapiret ned.

  3. 3

    Rens og skjær løk i tynne skiver. Skjær sopp i skiver. Fordel saus på pizzabunnen, tacosaus på 1/3, pizzasaus på 2/3. Strø revet ost på 2/3 av deigen.

  4. 4

    Legg chorizopølse og hakket soltørket tomat på en del, sopp, løk og pepperoni på neste, finhakket vårløk og smuldret Selbu Blå på siste felt. Strø oregano over pepperonien og pinjekjerner på chorizodelen.

  5. 5

    Stek midt i ovnen i 10–15 minutter. Fordel ev. ruccola utover pizzaen ved servering.

Tips

Har du middagsrester, for eksempel taco, kan du med fordel ha det som fyll på pizzaen. Pizzasaus og revet ost er alt du trenger i tillegg.

Del denne oppskriften: