Oppskrift på Pizza for alle
0

Pizza for alle

(12)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Alle vil ha forskjellige typer pizzafyll. Her er løsningen som tilfredsstiller alle – en stor pizza med ulike typer fyll.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt (ev. Nå Pizzabunn Original)
½ stkløk
100 gramfersk sjampinjong
1 desilitertacosaus
2 desiliterferdig pizzasaus
200 gramTINE Revet Ost Original
150 gramchorizo eller annen pølse med sterk smak
30 gramsoltørkede tomater i marinade
100 grampepperoni eller salami
2 stkvårløk
100 gramFryd Royal Blue eller Selbu Blå
2 teskjeoregano
2 spiseskjepinjekjerner
1 desiliterruccola

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 250 °C.
  2. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Rull deigen ut på en stekeplate, med bakepapiret ned.
  3. Rens og skjær løk i tynne skiver. Skjær sopp i skiver. Fordel saus på pizzabunnen, tacosaus på 1/3, pizzasaus på 2/3. Strø revet ost på 2/3 av deigen.
  4. Legg chorizopølse og hakket soltørket tomat på en del, sopp, løk og pepperoni på neste, finhakket vårløk og smuldret Royal Blue eller Selbu Blå på siste felt. Strø oregano over pepperonien og pinjekjerner på chorizodelen.
  5. Stek midt i ovnen i 10–15 minutter. Fordel ev. ruccola utover pizzaen ved servering.

Tips:

Har du middagsrester, for eksempel taco, kan du med fordel ha det som fyll på pizzaen. Pizzasaus og revet ost er alt du trenger i tillegg.

Kommentarer

Produkter i oppskriften