Oppskrift på Frittata med poteter, bacon og tomat, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Frittata med bacon, poteter og tomat

Frittata betyr ”stekt” på italiensk, og retten kan ligne på en pai uten bunn. Frittata kan fylles med mye forskjellig, men prøv denne gode varianten med bacon, potet, løk og tomat.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bruk en stekepanne som tåler høy ovnsvarme da pannen etterpå skal settes inn i ovn. En frisk salat og godt brød hører med.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 °C.

  2. Stek bacon i en varm stekepanne. Tilsett løk og potetskiver, og surr videre i et par minutter.

    Bruk ev. poteter fra gårsdagens middag.

  3. Pisk sammen egg og melk. Krydre med salt og pepper.

  4. Hell eggeblandingen over i stekepannen, og varm opp over middels varme til det begynner å stivne i kantene.

  5. Fordel tomatene oppå fritataen og dryss over ost. Sett pannen i ovn i 10 minutter, eller til osten har pen farge og frittataen er stiv. Server.

Lignende oppskrifter