Oppskrift på Vegetarwok med quinoa
0

Vegetarwok med quinoa

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En vegaterrett med mettende bønner og frisk grønnsaker. Med quinoa som tilbehør, blir det en perfekt middag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stkhodekål
1 stkrødløk
2 stkgulrøtter
2 stkrød paprika
1 bokshvite bønner
2 centimeteringefær
2 stkhvitløksfedd
1 stkchili
1 spiseskjeTINE Meierismør
4 spiseskjesoyasaus
4 desiliterquinoa
2 desiliterTINE Lettrømme 18 %
4 spiseskjekoriander

Slik gjør du det

  1. Finsnitt kål og rødløk. Skrell og del gulrot i skiver og del paprika i biter. Finhakke ingefær, hvitløk og chili.
  2. Skyll bønnene og la renne av seg. Fres ingefær, hvitløk og chili raskt i en wok med smør, ca. 1 minutt.
  3. Tilsett kål, rødløk, gulrot og paprika og kok til al dente, ca. 3 minutter. Vend inn bønnen og ha over soyasaus til slutt.
  4. Kok quinoa etter anvisning på pakken og server til grønnsakswoken med lettrømme til.

    Tips:

    Denne woken kan også serveres med ris eller pasta, og gjerne ved siden av fisk eller kjøtt.

Tips:

Friske urter løfter gjerne en rett, men er ingen nødvendighet. Sløyfer du urtene, kan du smak til retten med salt, pepper og sitron, noe som er med på å fremheve smakene.

Kommentarer

Produkter i oppskriften