Oppskrift på Vegetarwok med quinoa

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Vegetarwok med quinoa

En vegaterrett med mettende bønner og frisk grønnsaker. Med quinoa som tilbehør, blir det en perfekt middag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Friske urter løfter gjerne en rett, men er ingen nødvendighet. Sløyfer du urtene, kan du smak til retten med salt, pepper og sitron, noe som er med på å fremheve smakene.

Slik gjør du

  1. Finsnitt kål og rødløk. Skrell og del gulrot i skiver og del paprika i biter. Finhakke ingefær, hvitløk og chili.

    Hvordan rense en chili

  2. Skyll bønnene og la renne av seg. Fres ingefær, hvitløk og chili raskt i en wok med smør, ca. 1 minutt.

  3. Tilsett kål, rødløk, gulrot og paprika og kok til al dente, ca. 3 minutter. Vend inn bønnen og ha over soyasaus til slutt.

  4. Kok quinoa etter anvisning på pakken og server til grønnsakswoken med lettrømme til.

    Denne woken kan også serveres med ris eller pasta, og gjerne ved siden av fisk eller kjøtt.

Lignende oppskrifter