placeholder image
0

Spagetti, spekeskinke og hvitløksbrød

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En rask og lettvint pastarett som smaker nydelig. Her får du også oppskriften på noe av det beste som finnes, nemlig nystekte hvitløksbrød.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Spekeskinke:

400 gspagetti, ukokt

Hvitløkbrød:

2 stkbaguetter
2 stkhvitløksfedd, finhakket
1 sspersille, finhakket
50 gmykt TINE Meierismør
2 ssolivenolje
4 ssparmesan, revet

Spekeskinke og grønnsaker:

2 dlTINE Lettrømme 18 %
12 skiverspekeskinke, revet i mindre biter
12 gcherrytomater, delt i to
4 stilkervårløk, hakket
½ tssalt
¼ tspepper

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C.
  • Spagetti:

    1. Kok spagetti som anvist på pakken.
  • Hvitløkbrød:

    1. Skjær baguette i skiver.

      Tips:

      Hvis du ønsker, kan du bruke grovt brød i stedet for baguette.

    2. Pisk sammen hvitløk og persille med smør og olje, og smør på baguetteskivene. Legg skivene på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og dryss over parmesan.
    3. Stek hvitløkbrødene midt i ovnen i 5 minutter, eller til de er gylne.
  • Spekeskinke og grønnsaker:

    1. Sil vannet fra spagettien, og rør inn rømme. Fordel spagettien på tallerkener, og ha skinke, tomat og vårløk over. Krydre med salt og pepper, og server med varmt hvitløkbrød.

Tips:

Server flere sunne grønnsaker til pastaen, for eksempel kokte aspargestopper, erter eller stekt sopp.

Kommentarer

Produkter i oppskriften