Oppskrift på Spaghetti med kjøttdeig og ketchup
0

Spaghetti med kjøttdeig og ketchup

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enklere enn dette blir det ikke. Dette er retten for de dagene det må gå ekstra fort. Oppskriften på pasta, kjøttdeig og ketchup vil falle i smak hos alle i familien.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramspagetti
2 spiseskjeTINE Meierismør til steking
400 gramkjøttdeig
10 spiseskjeketchup

Slik gjør du det

  1. Kok spaghettien etter anvisning på emballasjen.
  2. Bruk god varme på stekepanna, og ha i smør. Brun først halvparten av kjøttdeigen, legg den til side og stek resten.

    Tips:

    I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, f.eks. karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
  3. Senk varmen, og ha all kjøttdeigen og ketchupen i stekepanna. La kjøttsausen småkoke i noen minutter. Server kjøttsausen på toppen av spaghettien.

    Tips:

    Riv gjerne litt ost over hvis du ønsker det.

Tips:

Velg gjerne pasta etter ønske.

Kommentarer

Produkter i oppskriften