Oppskrift på Spaghetti med kjøttdeig og ketchup

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Spaghetti med kjøttdeig og ketchup

Enklere enn dette blir det ikke. Dette er retten for de dagene det må gå ekstra fort. Oppskriften på pasta, kjøttdeig og ketchup vil falle i smak hos alle i familien.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Velg gjerne pasta etter ønske.

Slik gjør du

  1. Kok spaghettien etter anvisning på emballasjen.

  2. Bruk god varme på stekepanna, og ha i smør. Brun først halvparten av kjøttdeigen, legg den til side og stek resten.

    I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, f.eks. karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

  3. Senk varmen, og ha all kjøttdeigen og ketchupen i stekepanna. La kjøttsausen småkoke i noen minutter. Server kjøttsausen på toppen av spaghettien.

    Riv gjerne litt ost over hvis du ønsker det.

Lignende oppskrifter