Oppskrift på Pikant tagliatelle
0

Pikant tagliatelle

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med pikant ostesaus gjør vi båndspagetti og brokkoli til et spennende og delikat vegetarisk måltid. Som prikken over i'en strør vi hakkede nøtter rett før servering.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

500 gramfersk tagliatelle evt. 400 g tørket
1 spiseskjeolivenolje
1 buntbrokkoli delt i buketter

Ostesaus

150 gramSelbu Blå
1 desiliterTINE Matfløte
1 desilitervann
1 stkhønsebuljongterning
¼ teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper

Garnityr

½ desiliterhakkede hasselnøtter evt. pinjekjerner

Slik gjør du det

  1. Kok pasta som anvist på pakningen. Hell av kokevannet, spyl med litt kaldt vann, ringle over litt olivenolje og hold det varmt.
  2. Skjær brokkoli i buketter og kok den i lettsaltet vann, knapt mør.
  3. Mos osten i en kjele, hell i fløte og buljong. Kok opp under omrøring, smak til med salt og pepper.
  4. Bland brokkolibukettene i pastaen og hell sausen over. Strø hakkede nøtter over og server.

Tips:

Hvitløksbrød smaker godt til pasta og det lager du enkelt om du har noe daggammelt brød til overs. Smør hvitløkssmør på brødet og sett det et par minutter inn i stekeovnen på 225 °C.

Kommentarer

Produkter i oppskriften