Oppskrift på Pastasalat med egg og bacon
0

Pastasalat med egg og bacon

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Egg og bacon er klassiske smaker som her blir servert i en smakfull middagsrett med makaroni, purre, rød pesto og tomat.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkegg, i skiver
400 gramstore makaroni
150 grambacon, i biter
½ stkpurre, i skiver
3 spiseskjerød pesto
12 stkcherrytomater, delt i to
½ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Kok opp en kjele med vann, og kok egg i 8 minutter. Skyll eggene i kaldt vann og skrell dem.

    Tips:

    Eggene kan eventuelt kokes dagen før.

  2. Kok makaroni som anvist på pakken. Skyll raskt i kaldt vann, og la vannet renne fra i en sikt.

    Tips:

    Annen pasta kan også brukes.

  3. Stek bacon sprøtt i en stekepanne. Ha purre i pannen med bacon.
  4. Vend sammen pasta, pesto, bacon og purre i en bolle. Ha egg og tomat i bollen. Krydre med salt og pepper, og server.

Tips:

En blandet salat, eller bare noen knaskerøtter og brød passer godt til.

Kommentarer