Oppskrift på Pastasalat med egg og bacon, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pastasalat med egg og bacon

Egg og bacon er klassiske smaker som her blir servert i en smakfull middagsrett med makaroni, purre, rød pesto og tomat.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: En blandet salat, eller bare noen knaskerøtter og brød passer godt til.

Slik gjør du

  1. Kok opp en kjele med vann, og kok egg i 8 minutter. Skyll eggene i kaldt vann og skrell dem.

    Eggene kan eventuelt kokes dagen før.

  2. Kok makaroni som anvist på pakken. Skyll raskt i kaldt vann, og la vannet renne fra i en sikt.

    Annen pasta kan også brukes.

  3. Stek bacon sprøtt i en stekepanne. Ha purre i pannen med bacon.

  4. Vend sammen pasta, pesto, bacon og purre i en bolle. Ha egg og tomat i bollen. Krydre med salt og pepper, og server.

Lignende oppskrifter