Oppskrift på pasta og pølseform
0

Pasta og pølseform

(56)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Pølser og pasta er mange barns favoritter. Denne gode gratengen er en sikker barnevinner og en herlig hverdagsmiddag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

5 desiliterkokt makaroni eller annen pasta
1 stkpurre
3 stkpaprika (gjerne ulik farge)
200 gramwienerpølser (gjerne kyllingpølser)
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 teskjerosmarin
1 teskjesalt
¼ teskjepepper
4 stkegg
3 desiliterTINE Matfløte
1 desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 desiliterNorvegia® Revet

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram en ildfast form.
  2. Hvis du ikke har pastarester, må du koke pastaen som anvist på pakken i rikelig med lettsaltet vann.
  3. Skjær purre og paprika i strimler. Skjær pølsene i passe tykke skiver.
  4. Stek purre, paprika og pølse i smør i en stekepanne på middels sterk varme. Sil vannet av pastaen og rør inn kokt pasta. Smak til med rosmarin, salt og pepper. Hell alt i en smurt ildfast form.
  5. Visp sammen egg, fløte og melk. Hell det i formen og strø over den revne osten. Stek pølse- og pastaformen midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Tips:

Du kan variere med ulike typer kjøtt. Erstatt gjerne pølsebitene med revet kyllingkjøtt, stekte biter av kyllingfilet, sprøstekt bacon eller bogskinke skåret i terninger.

Kommentarer

Produkter i oppskriften