Oppskrift på Pasta med valnøttsaus
0

Pasta med valnøttsaus

(12)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

I en travel hverdag er det supert å lage enkle pastaretter. Her har du oppskrift på en kjapp og mettende vegetarisk pastarett med smakfull valnøttsaus.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

50 grampinjekjerner
400 gramtagliatelle eller annen god pasta
200 gramsukkererter

Valnøttsaus

150 gramvalnøtter
1 stkfinhakket hvitløksfedd
2 spiseskjeolivenolje
¼ teskjehavsalt
¼ gramnykvernet pepper
3 desiliterTINE Matfløte eller Kremfløte

Til servering

50 gramJarlsberg® Revet eller annen god ost
100 gramspirer
10 stkhakkede valnøtter til pynt (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  1. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne ved middels varme.
  2. Kok pastaen "al dente" i godt saltet vann. Kok sukkerertene ved siden av.
  3. Ha deretter pinjekjerner og valnøtter, hvitløk, olivenolje, salt og pepper i en food processor.
  4. Kok opp fløten, slå den over nøttene og miks til en nesten glatt saus. Bland valnøttsausen med den nykokte pastaen.
  5. Server pastaen med revet ost, sukkererter, spirer og hakkede valnøtter.

Tips:

Hvis du ønsker kjøtt til denne pastaretten, smaker kylling, strimlet skinke eller bacon godt i.

 

Kommentarer

Produkter i oppskriften