Oppskrift på Pasta med spinat- og skinkesaus
0

Pasta med spinat- og skinkesaus

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Spinat er sunt og har en behagelig smak. I kombinasjon med røkt skinke og matfløte er denne spaghettiretten en knallgod hverdagsrett, som er veldig enkel og rask å tilberede.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramspagetti eller annen pasta
400 gramfrossen spinat
150 gramrøkt skinke i strimler
1 spiseskjeTINE Meierismør
2 ½ desiliterTINE Matfløte
1 stkgrønnsakbuljongterning

Slik gjør du det

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Tin spinaten, og klem ut så mye vann som mulig.
  2. Smelt smøret i stekepanne, og stek skinken til den har litt farge.
  3. Rør i spinaten, tilsett fløte og smuldre i grønnsaksbuljongterningen. Smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper.
  4. Bland sausen med nykokt pasta og server straks.

Tips:

Matfløte er alltid fint å ha på lur til å runde av sauser og supper, men husk at den har begrenset holdbarhet etter at den er åpnet.

Kommentarer

Produkter i oppskriften