Oppskrift på Pasta med reker og ruccola, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pasta med reker og ruccola

Det finnes utallige oppskrifter på pasta med ”frutti di mare”, havets frukter. I denne varianten frister vi med reker, som er surret i hvitløk og chili, og serveres med ruccola.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server gjerne retten med hjemmelaget aïoli og focaccia.

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken.

  2. Smelt smør i en stekepanne, og fres hvitløk og chili raskt. Ha i tomat, og stek i 2-3 minutter.

    Hvis du ønsker å spice opp retten enda mer, kan du tilsette litt ekstra hakket chili og revet fersk ingefær.

  3. Press sitronsaft og riv sitronskall. Ha reker, sitronsaft og halvparten av sitronskallet i stekepannen. Smak til med salt og pepper.

  4. Vend inn spagetti og ruccola, og retten er klar til servering. Topp med litt sitronskall.

Lignende oppskrifter