Oppskrift på Pasta med røkelaks
5

Pasta med røkelaks

(21)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en helt utrolig god pasta med salt røkelaks i en fyldig kremsaus, smakt til med sitron og gressløk.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 grampasta, f.eks. spagetti
1 stksitron, skallet av
300 gramrøkelaks
1 ½ desiliterTINE Matfløte
1 ½ desiliterSunniva Original Eplejuice eller hvitvin
1 terningkyllingbuljong
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
2 teskjemaisenna
4 spiseskjekaldt vann
½ posebabyspinat
20 stkcherrytomater, delte
2 spiseskjehakket gressløk
2 stkbaguetter til servering

Slik gjør du det

  1. Kok pasta som anvist på pakken.
  2. Rasp skallet fra sitron og skjær laks i strimler.
  3. Ha fløte og eplejuice eller vin i en kjele og kok opp. Smak til med fond eller bruk buljongterning, salt, pepper og revet sitronskall.
  4. Pisk sammen maisenna og vann, og jevn sausen.
  5. Ha spinat, laks, tomat og gressløk i sausen, og server med pasta.

    Tips:

    Server gjerne med hvitløksbaguette eller annet godt brød.

Tips:

Bruk den pastaen du liker aller best, for eksempel tagliatelle, pastarør eller skruer.

Kommentarer

Produkter i oppskriften