Oppskrift på Pasta med ostesaus
0

Pasta med ostesaus

(12)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Røkelaks og blåmuggost er kanskje en litt uvanlig kombinasjon, men i denne pastasausen sammen med Jarlsberg og Crème Fraîche smaker det nydelig.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 grampasta
1 stkfinhakket løk
2 spiseskjeTINE Meierismør til steking
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 desilitervann
150 gramSelbu Blå eller Royal Blue
2 desiliterJarlsberg® Revet
1 teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper
8 skiverrøkelaks

Slik gjør du det

  1. Kok pasten som anvist på pakken, og la den renne godt av seg.
  2. Stek finhakket løk i smør i en stekepanne. Tilsett Crème Fraîche, vann og smuldret blåmuggost.
  3. La sausen trekke til osten har smeltet. Rør i revet ost, og smak til med salt og pepper.
  4. Bland sausen med den nykokte pastaen. Legg på tynne skiver røkelaks og server retten straks.

Tips:

Server gjerne med en salat og godt brød til. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften