Oppskrift på Pasta med kremost
4

Pasta med kremost

(65)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Nydelig pastarett med kremost og bacon. Denne middagen tar bare 15 minutter å lage, og er dermed god å ty til i en hektisk hverdag!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gramtagliatelle eller annen type pasta
3 stkhvitløksfedd
10 stkcherrytomater
140 grambacon
1 stkhønsebuljongterning
1 desilitervann
3 desiliterTINE Matfløte
125 gramTINE Kremgo’® Urter eller annen smak
1 spiseskjefersk timian
1 teskjesalt
½ teskjenykvernet pepper

Slik gjør du det

  1. Kok pastaen som anvist på pakken.

    Tips:

    Bruk gjerne fullkornspasta.

  2. Rens og finhakk hvitløk. Del cherrytomatene i fire.
  3. Del eller klipp bacon i biter og stek det i en panne. Tilsett hvitløk og stek ytterligere en stund.

    Tips:

    Bytt gjerne baconet ut med kylling.

  4. Smuldre i hønsebulgjongterning og hell i vann. La det koke opp. Ha i matfløte og kremost. Rør til osten er oppløst. Bland i tomatene og timianbladene. Smak til med salt og pepper.

    Tips:

    Du kan fint bruke andre krydderurter.

  5. Bland den kokte pastaen med sausen. Server straks.

Tips:

Server gjerne med nystekte hvitløksbaguetter ved siden av.

Kommentarer

Produkter i oppskriften