Oppskrift på Pasta med kål og bacon
4

Pasta med kål og bacon

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne oppskriften er en rask og god middagsrett i hverdagen. Sprøstekte baconterninger, kinakål og din favorittpasta med litt saus til, gir en vellykket middag for hele familien.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 grampenne eller pastaskruer
150 gramkinakål
150 grambacon
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 spiseskjemaizena
1 desiliterTINE Kremfløte
1 ½ desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 stkhvitløksfedd
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
½ stkpurre eller vårløk

Slik gjør du det

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne av.
  2. Stek finsnittet kål og baconterninger i smør i en panne med høy kant.

    Tips:

    Har du ikke bacon, kan du fint bruke kokt skinke eller picnicskinke.
  3. Strø over maisenna og rør om. Tilsett fløte og melk. Smak sausen til med salt og pepper.
  4. Bland pasta lett med sausen og server med finstrimlet purre eller vårløk.

Tips:

En salat er god å servere ved siden av.

Kommentarer

Produkter i oppskriften