Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg

    Oppskrift på Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg

    God og rask oppskrift på middagsrett med pasta. Bruk det du har for hånden, enten det er penne, spaghetti eller store makaroni.

    • Vanskelig?

      Enkel
    • Tid

    TIPS: Ta alltid vare på kokevann når du koker pasta. Blir pastaretten litt tykk, kan du spe med kokevannet.
    porsjoner

    Du trenger

    400 g store makaroni eller annen pasta
    1 ss hasselnøtter
    500 g brokkoli
    50 g TINE Kremost Original Naturell
    150 g Norzola eller annen mild blåmuggost
    2 ss TINE Crème Fraîche Lett
    2 ss sitronsaft eller tørr hvitvin
    2 ss kapers
    1 dl sorte oliven
    0.25 ts salt
    0.25 ts nykvernet pepper

    Slik gjør du

    1. Kok pasta etter anvisning på pakningen.

    2. Rist hasselnøttene i en tørr og varm stekepanne. Legg dem i et håndkle, og gni slik at skallet løsner. Grovhakk nøttene.

    3. Skjær brokkoli i buketter. Kok brokkolien i 4-5 minutter i lettsaltet vann. Hell av vannet.

    4. Kok opp kremost, blåmuggost, creme fraiche, sitronsaft eller vin i en stor gryte.

    5. Tilsett brokkoli og pasta. Bland godt. Strø på kapers, oliven og nøtter ved servering. Smak til med salt.

    6. Kvern over pepper og server pastaretten nylaget.

    Gi din vurdering: