Oppskrift på Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg
0

Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

God og rask oppskrift på middagsrett med pasta. Bruk det du har for hånden, enten det er penne, spaghetti eller store makaroni.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramstore makaroni eller annen pasta
1 spiseskjehasselnøtter
500 grambrokkoli
50 gramTINE Kremgo’® Naturell
150 gramNorzola eller annen mild blåmuggost
2 spiseskjeTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 spiseskjesitronsaft eller tørr hvitvin
2 spiseskjekapers
1 desilitersorte oliven
¼ teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper

Slik gjør du det

  1. Kok pasta etter anvisning på pakningen.
  2. Rist hasselnøttene i en tørr og varm stekepanne. Legg dem i et håndkle, og gni slik at skallet løsner. Grovhakk nøttene.
  3. Skjær brokkoli i buketter. Kok brokkolien i 4-5 minutter i lettsaltet vann. Hell av vannet.
  4. Kok opp kremost, blåmuggost, creme fraiche, sitronsaft eller vin i en stor gryte.
  5. Tilsett brokkoli og pasta. Bland godt. Strø på kapers, oliven og nøtter ved servering. Smak til med salt.
  6. Kvern over pepper og server pastaretten nylaget.

Tips:

Ta alltid vare på kokevann når du koker pasta. Blir pastaretten litt tykk, kan du spe med kokevannet.

Kommentarer

Produkter i oppskriften