Laster
Laster
Oppskrift på Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg

Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg

Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg

God og rask oppskrift på middagsrett med pasta. Bruk det du har for hånden, enten det er penne, spaghetti eller store makaroni. Med noen få ingredienser ekstra, som hasselnøtter, kremost og blåmugg, blir pastamiddagen straks litt mer spennende.

 
Antall porsjoner: 4 porsjoner-+
Tidsforbruk: 20 min20 minTidsbruk
Vanskelighetsgrad: EnkelEnkelVanskelighetsgrad

Ingredienser

Ingredienser
  • Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg

    400 g store makaroni eller annen pasta
  • 1 ss hasselnøtter
  • 500 g brokkoli
  • 50 g TINE Kremost Original Naturell
  • 150 g Norzola eller annen mild blåmuggost
  • 2 ss TINE Crème Fraîche Lett
  • 2 ss sitronsaft eller tørr hvitvin
  • 2 ss kapers
  • 1 dl sorte oliven
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts nykvernet pepper

Tips

Ta alltid vare på kokevann når du koker pasta. Blir pastaretten litt tykk, kan du spe med kokevannet.

Slik gjør du

Slik gjør du
  • Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg

    1
    Kok pasta etter anvisning på pakningen.
     
  • 2
    Rist hasselnøttene i en tørr og varm stekepanne. Legg dem i et håndkle og gni slik at skallet løsner. Grovhakk nøttene.
     
  • 3
    Skjær brokkoli i buketter. Kok brokkolien i 4-5 minutter i lettsaltet vann. Hell av vannet.
     
  • 4
    Kok opp kremost, blåmuggost, creme fraiche, sitronsaft eller vin i en stor gryte.
     
  • 5
    Tilsett brokkoli og pasta. Bland godt. Strø på kapers, oliven og nøtter ved servering.
     
  • 6
    Kvern over pepper og server pastaretten nylaget.
     
Kommenter denne oppskriften

Kommentarer fra andre

Din vurdering

Gi oss din vurdering av denne oppskriften.

Oppskriften har 0 stemmer.

 
 
 
Laster
Laster