Oppskrift på Pasta carbonara med Cottage Cheese
0

Pasta carbonara med Cottage Cheese

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pasta Carbonara med Cottage Cheese og sprøstekt bacon, er en nydelig vri på en kjent klassiker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 begerTINE Cottage Cheese Original à 250 gram
3 stkeggeplommer
2 desiliterTINE Matfløte
¾ teskjesalt
1 teskjegrovkvernet sort pepper
400 gramtagliatelle (ev. annen pasta)
200 grambacon, i tynne strimler
1 spiseskjeTINE Meierismør

Slik gjør du det

  1. Kjør 3/4 av Cottage Cheese glatt i en blender. Bland sammen med eggeplommer, matfløte, resten av osten, salt og pepper.
  2. Stek bacon på sterk varme i litt smør, til det er gyllent og sprøtt.
  3. Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Sil av og ha det tilbake i kjelen.
  4. Hell osteblandingen over den varme pastaen, varm opp til sausen så vidt begynner å tykne, uten at det skiller seg (blir eggerøre). Smak til med salt og pepper.
  5. Ha over sprøstekt bacon og server straks.

    Tips:

    Server gjerne med litt friske tomater og basilikum.

Tips:

Et dryss revet parmesan gir en ekstra god smak til pastaretten. Ønsker du en magrere variant kan du bytte ut bacon med kyllingfilet eller kokt skinke.

Kommentarer

Produkter i oppskriften