Oppskrift på Macaroni & cheese
4

Macaroni & cheese

(120)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Makaroni og ost er en klassisk amerikansk rett, Mac 'n cheese, som vi har tilsatt TINE Kremost og kajennepepper. Resultatet er en velsmakende og lettvint middag som smaker godt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

200 gramkokt makaroni

Ostesaus

1 begerTINE Kremgo’® Naturell evt. kremost tilsatt smak
1 desiliterTINE Matfløte
50 gramJarlsberg® Revet evt. revet Cheddar
¼ teskjekajennepepper

Pynt

1 desiliterbasilikumblader

Slik gjør du det

  1. Bruk rester av makaroni, eller kok ny.

    Tips:

    Hvis du koker ny trenger du 100 gram. Makaronien sveller til det dobbelte når den er kokt.

  2. Ha kremost og fløte i en kjele og varm opp. Ha i osten og rør til den smelter. Smak til med litt kajennepepper. Rør til slutt inn den kokte makaronien. .
  3. Server gjerne en tomatsalat til. Skjær tomater i skiver, finhakk rødløk og ha på litt olje. Pynt med basilikumblader

Tips:

Server gjerne med salat, og fisk eller kjøtt til.

 

Kommentarer

Produkter i oppskriften