Oppskrift på Lasagne Arrabbiata

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Lasagne Arrabbiata

Enklere og bedre blir det ikke. Med ferdig TINE NÅ Arrabbiata er det lett å lage skikkelig god lasagne til hele familien.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Ønsker du en litt kraftigere smak på lasagnen, kan du bruke ost med mye smak som f.eks. Jarlsberg, parmesan eller andre vellagrede varianter.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 220 °C. Hakk løk og fres i en panne med smør til blank, ca. 2 minutter. Tilsett kjøttdeig og stek til brun mens du hakker kjøttet i biter.

    Hvordan finhakke løk

  2. Vend inn arrabbiata-middagsbasen og sett til side.

  3. Varm melk og rør ut kremost til du har en glatt saus. Smak til med salt, pepper og muskat. Vend inn revet ost.

    Ønsker du enda mer smak i ostesausen kan du bruke kremost med urter eller andre spennende smaker.

  4. Legg litt kjøttsaus i bunnen av en ildfast form og dekk med et lag lasagneplater. Legg på et lag med ostesaus og kjøttsaus og gjenta lagene til du har brukt opp alt. Dryss toppen med litt ekstra ost og stek i ovnen i 20-25 minutter.

  5. Riv salat i biter og del agurk og løk i tynne skiver. Vend med ruccola, olivenolje og sitronsaft. Server gjerne med brød og smør.

Lignende oppskrifter