Oppskrift på Grønnsakscurry
0

Grønnsakscurry

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En litt sterk grønnsakscurry med ris, mild yoghurt og pappadums, er fin å ha på hverdagsreportuoaret.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

250 gramukokt ris
2 spiseskjeolje, til steking
300 gramfersk sjampinjong, i skiver
1 ½ stkrødløk, i skiver
1 stkstor blomkål, i buketter
1 stkgrønn squash, i små terninger
1 stkrød paprika, i små terninger
1 stkgrønn paprika, i små terninger
1 spiseskjerød chili, finhakket
1 ½ spiseskjegrønn currypaste
3 desiliterTINE Lett Matfløte
2 desilitervann
1 teskjesalt
½ teskjepepper, kvernet

Til servering:

1 pakkepapadum (indisk «flatbrød»)
2 desiliterTINE Yoghurt Naturell

Slik gjør du det

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Varm opp olje i en stor stekepanne på sterk varme. Tilsett sjampinjong, og stek til den er gyllen. Ha i løk, og la det surre litt før du blander inn blomkål, squash, paprika, chili og matfløte. Smak deg frem med curry paste.

    Tips:

    Varier gjerne med red curry paste.

  3. La curryen småkoke til blomkålen er så vidt mør, rør rundt av og til. Tilsett litt vann dersom curryen blir litt tørr. Smak til med salt og pepper.
  4. Friter pappadums etter anvisning på pakken.

    Tips:

    Pappadums kan erstattes med Pita eller Nanbrød.

  5. Server curryen med ris, yoghurt og pappadums.

Kommentarer

Produkter i oppskriften