Oppskrift på Grønnsakscurry, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grønnsakscurry

En litt sterk grønnsakscurry med ris, mild yoghurt og pappadums, er fin å ha på hverdagsreportuoaret.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. Varm opp olje i en stor stekepanne på sterk varme. Tilsett sjampinjong, og stek til den er gyllen. Ha i løk, og la det surre litt før du blander inn blomkål, squash, paprika, chili og matfløte. Smak deg frem med curry paste.

    Varier gjerne med red curry paste.

  3. La curryen småkoke til blomkålen er så vidt mør, rør rundt av og til. Tilsett litt vann dersom curryen blir litt tørr. Smak til med salt og pepper.

  4. Friter pappadums etter anvisning på pakken.

    Pappadums kan erstattes med Pita eller Nanbrød.

  5. Server curryen med ris, yoghurt og pappadums.

Lignende oppskrifter